cript type='text/javascript'>

Followers

4
Komen

Jum Bace siket :)

Hey Readers ! :)

Eyka ada nak story siket :) korangg dah beli baju raya ? Eyka tak beli lagi . Huh . Besok kot , eyka pergi beli . Hehe . Ntah jumpe tak baju kurung satu lagi . kalau tak jumpa , nmpak gayanye , 1pasang je lah baju raya eyka . :) Wrna pink gtoo :) Hehe <3 Ingt nak beli baju raya wrna biru . Tapi , ntah jumpa ke takk . Kalau tak jumpa , nasib lah tuhh . Tuh pon , mujur ada baju raya kan ;) Hehe . Baju t-shirt pon , eyka dok beli agi . Sedihh guh aa . 10 hari lagi , menjelang hari raya . Fuhh :) Eyka beraya dekat kampung eyka . Dekat Kelantan :) Haha . Dekat sane , eyka tak pernah ckap loghat kelate . Tuh pon ckit-2 jea :) Kbanyakan loghat ganu , eyka ckap :) HEHE . Tahun nie tak tahu lahh mak cik ilah and mak long eyka balikk ke takk . Huh . Raya nanti mesti meriah , sbb eyka ad adik sedara baru :) Gila comel dye , Hehe :* Nama Muhd Izzat . Anok mok ja saya lah . Hehe . Tak sabar nak tngokk budakk comel tuhh :) Ekeke . Okayy lahh readers , Thank for read . :) Nak berfesbuk plakk . Baibai ! <3  kiss ckitt . Muahhhhxxx!

4 comments:

A3 budak poyo said...

haha.. ade adik sedare, kabo gile.. wat nape x au baju raye byk2.. tubuh ade se je.. hehe.. guraw je.. pe2 pown, hope you epy.. bye.. fesbuk pah ceroh... jgn marah, nanti cepat tue.. macam mok cik jual kat pasar.. tu belom pot pet pot pet ag.. hehe..

atiekah said...

Haha .. dengki :) base guh . haha . takpe-2 . pahcerohh aa mu , mok cik jual pasor . berat 66 guhh :) hom , bereh-2

A3 budak poyo said...

x dengki2 ea.. doh mu mmg mcm mok cik jual psor bile ckp.. aku mmg brat sbb ak dah bsor.. hehe

atiekah said...

ski gituu